Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does Canada Computers build computers?
Author Message
PhatSonic Offline
Newbie
*

Posts: 4
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Thanks: 1
Given 0 thanks in 0 posts
 
Post: #1
Question Does Canada Computers build computers?
So i ordered a gaming computer

http://www.canadacomputers.com/system_co...age=gaming

from there to be exact (the samarui AGS-1, that i customized myself)

and i wanted to know if it came pre-built with the parts i ordered/chose? or do the parts come separately, meaning i have to put it togther myself
09-08-2013 12:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mystryman Offline
INTERNATIONAL MAN OF MYSTRY
*****

Posts: 4,349
Joined: Dec 2010
Reputation: 42
Thanks: 454
Given 267 thanks in 236 posts
     
Post: #2
RE: Does Canada Computers build computers?
CC will build it, and will notify you when its ready.

ALL HAIL DISTWROUGHT!
BASED DISTWROUGHT
PRAISE, DISTWROUGHT SUPREME LEADER

#DISTWROUGHTLYFE
09-08-2013 12:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
 Thanks given by: PhatSonic , Admin
PhatSonic Offline
Newbie
*

Posts: 4
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Thanks: 1
Given 0 thanks in 0 posts
 
Post: #3
RE: Does Canada Computers build computers?
Thank you, i was a little worried there.

i should've have been able to build it myself if it came down to it, but i feel a lot better now, knowing they are

thanks again
09-08-2013 12:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Smoke Offline
Senior Member
****

Posts: 475
Joined: Jun 2013
Reputation: 3
Thanks: 2
Given 31 thanks in 26 posts
 
Post: #4
RE: Does Canada Computers build computers?
Build it yourself. They'll make just as many mistakes as you. difference is if they make mistake they fix it. easier to do it yourself with help
09-09-2013 02:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PhatSonic Offline
Newbie
*

Posts: 4
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Thanks: 1
Given 0 thanks in 0 posts
 
Post: #5
RE: Does Canada Computers build computers?
I've got a diffrent question, does anyone know if it has a port for VGA, for my monitor, because if it only has hdmi, i'll buy it. i would like to know before i pick it up
09-09-2013 03:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Smoke Offline
Senior Member
****

Posts: 475
Joined: Jun 2013
Reputation: 3
Thanks: 2
Given 31 thanks in 26 posts
 
Post: #6
RE: Does Canada Computers build computers?
What graphics card did you select? 7790 says DVI display port and HDMI.
09-09-2013 04:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mystryman Offline
INTERNATIONAL MAN OF MYSTRY
*****

Posts: 4,349
Joined: Dec 2010
Reputation: 42
Thanks: 454
Given 267 thanks in 236 posts
     
Post: #7
RE: Does Canada Computers build computers?
(09-09-2013 03:34 PM)PhatSonic Wrote:  I've got a diffrent question, does anyone know if it has a port for VGA, for my monitor, because if it only has hdmi, i'll buy it. i would like to know before i pick it up

Like Smoke said, the 7790 has HDMI, DVI and Displayport. If you need VGA, CC sells DVI to VGA adapters

ALL HAIL DISTWROUGHT!
BASED DISTWROUGHT
PRAISE, DISTWROUGHT SUPREME LEADER

#DISTWROUGHTLYFE
09-09-2013 04:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Smoke Offline
Senior Member
****

Posts: 475
Joined: Jun 2013
Reputation: 3
Thanks: 2
Given 31 thanks in 26 posts
 
Post: #8
RE: Does Canada Computers build computers?
Sorry it does say it has a d-sub. Not sure if thats via a dongle or not though.
09-09-2013 07:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Steven S Offline
Forum Helper
*****

Posts: 1,069
Joined: Dec 2010
Reputation: 10
Thanks: 8
Given 84 thanks in 70 posts
 
Post: #9
RE: Does Canada Computers build computers?
d-sub = vga

typically, these video cards come with a DVI-I to VGA adapter, so you should be fine either way.

Intel i7 2600K @ 4.5Ghz
16GB G.Skill Ripjaws Z 1600Mhz
Asrock P67 Fatal1ty Professional
MSI HD 7970 Lightning @ 1125/1600 MHz
Crucial M4 256GB SSD
3x Seagate Barracuda 1TB 7200.12 HDDs (RAID0)
Seagate Barracuda Green 2TB HDD
Silverstone Fortress FT02
09-10-2013 10:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply