Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BungMod complete
Author Message
Lebungz Offline
Posts Leader
*****

Posts: 3,792
Joined: Feb 2011
Reputation: 65
Thanks: 408
Given 413 thanks in 344 posts
     
Post: #1
BungMod complete
... Sort of.

I got everything wired, plumbed, leak tested and powered up to Win7 only to find that I've only got one GPU where there should be SLI.

bios isn't recognizing the bottom card. ... like its not seated.
so I jimmied it out with all the waterblocks attached and pushed it back in to a satisfying click click.

but the same problem persists.

so now to trouble shoot this is going to be a mothertrucker

drain, detach, reconstruct the loop to test two other GPU to see if its the card or the slot.

Its a good thing I find this all entertaining... otherwise FML.

C70 MODS
932-X MODS
TAKE MY MONEY RIMMERS!
05-05-2012 02:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Defiant Offline
Posting Leader
*****

Posts: 4,675
Joined: Nov 2010
Reputation: 64
Thanks: 63
Given 613 thanks in 474 posts
       
Post: #2
RE: BungMod complete
Swap the cards, if it sees the other one in the top slot but not the other one at the bottom its a mobo issue. If still only sees the bottom one its a dead card.

Rigs:
Defiant (Gamer)
Intrepid (HTPC)
Galaxy (Server)
05-05-2012 08:07 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mystryman Offline
INTERNATIONAL MAN OF MYSTRY
*****

Posts: 4,349
Joined: Dec 2010
Reputation: 42
Thanks: 454
Given 267 thanks in 236 posts
     
Post: #3
RE: BungMod complete
As moronic as this sounds, do not forget to connect power to the bottom card, my friend forgot to do it on his.

ALL HAIL DISTWROUGHT!
BASED DISTWROUGHT
PRAISE, DISTWROUGHT SUPREME LEADER

#DISTWROUGHTLYFE
05-05-2012 10:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Eddyall1 Offline
Posts Leader
*****

Posts: 2,838
Joined: Nov 2011
Reputation: 6
Thanks: 6
Given 96 thanks in 94 posts
 
Post: #4
RE: BungMod complete
Check if the PCI-e switches are all set to "on" also.

Intel i5-2500k @4.0GHz
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
Asus GTX570 @850/1700/4000MHz 1001mV
Corsair Vengeance 8Gb @1600MHz
Corsair 500R
Corsair AX850
EVGA CPU Cooler
05-05-2012 12:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lebungz Offline
Posts Leader
*****

Posts: 3,792
Joined: Feb 2011
Reputation: 65
Thanks: 408
Given 413 thanks in 344 posts
     
Post: #5
RE: BungMod complete
lolz... all wrong.

problem = back side mounting bracket.

the EKWB comes with a 2 slot replacement. it measures 3mm thick.
the ASUS original is just over 1mm.
so as they say, it was a c*** hair away from making a perfect connection in the PCI slut.

WIN. SLI up up and away!!

C70 MODS
932-X MODS
TAKE MY MONEY RIMMERS!
05-05-2012 02:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wiz Khalifa Offline
Senior Member
****

Posts: 373
Joined: Apr 2012
Reputation: 2
Thanks: 39
Given 20 thanks in 16 posts
 
Post: #6
RE: BungMod complete
got any pics?

[Image: A7.jpg] [Image: 2368750716.png]
05-05-2012 04:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mystryman Offline
INTERNATIONAL MAN OF MYSTRY
*****

Posts: 4,349
Joined: Dec 2010
Reputation: 42
Thanks: 454
Given 267 thanks in 236 posts
     
Post: #7
RE: BungMod complete
(05-05-2012 02:14 PM)Lebungz Wrote:  so as they say, it was a c*** hair away from making a perfect connection in the PCI slut.

(05-05-2012 04:09 PM)Jacob St.Clair Wrote:  got any pics?

ಠ_ಠ

ALL HAIL DISTWROUGHT!
BASED DISTWROUGHT
PRAISE, DISTWROUGHT SUPREME LEADER

#DISTWROUGHTLYFE
05-05-2012 05:30 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wiz Khalifa Offline
Senior Member
****

Posts: 373
Joined: Apr 2012
Reputation: 2
Thanks: 39
Given 20 thanks in 16 posts
 
Post: #8
RE: BungMod complete
not that way mystry. I meant do you have pics of the system not a penis. -__-

[Image: A7.jpg] [Image: 2368750716.png]
05-05-2012 06:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Eddyall1 Offline
Posts Leader
*****

Posts: 2,838
Joined: Nov 2011
Reputation: 6
Thanks: 6
Given 96 thanks in 94 posts
 
Post: #9
RE: BungMod complete
I still got the biggest build failDodgy

Intel i5-2500k @4.0GHz
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
Asus GTX570 @850/1700/4000MHz 1001mV
Corsair Vengeance 8Gb @1600MHz
Corsair 500R
Corsair AX850
EVGA CPU Cooler
05-05-2012 06:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Steven S Offline
Forum Helper
*****

Posts: 1,069
Joined: Dec 2010
Reputation: 10
Thanks: 8
Given 84 thanks in 70 posts
 
Post: #10
RE: BungMod complete
(05-05-2012 02:14 PM)Lebungz Wrote:  so as they say, it was a c*** hair away from making a perfect connection in the PCI slut.

wow, mental image

also: yay, moar people to pewpew with

Intel i7 2600K @ 4.5Ghz
16GB G.Skill Ripjaws Z 1600Mhz
Asrock P67 Fatal1ty Professional
MSI HD 7970 Lightning @ 1125/1600 MHz
Crucial M4 256GB SSD
3x Seagate Barracuda 1TB 7200.12 HDDs (RAID0)
Seagate Barracuda Green 2TB HDD
Silverstone Fortress FT02
05-05-2012 06:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply